Het Nummer #1 Geheim Om Je Franse Bulldog In Elke Situatie Onder Controle Te Houden

Franse bulldog onder controle houdenIn dit artikel deel ik een korte tip met je die je helpt om je Franse bulldog in elke situatie onder controle te houden.

Er zijn allereerst twee manieren om je Franse bulldog onder controle te houden. De eerste manier is middels kracht. Jouw hond ziet een andere hond en jij gebruikt al je kracht om hem onder controle te houden.

Je gebruikt je kracht om ervoor te zorgen dat je Franse bulldog met jou mee terug loopt. Sommige hondentrainers gebruiken een slipketting om een hond op een fysieke manier te trainen.

NIET DOEN!!!!!

Het effect is meestal van korte duur en er kleven behoorlijke nadelen aan. Waarschijnlijk zul je nu dus afvragen wat de tweede manier is om je Franse bulldog onder controle te houden.

De tweede manier is om je hond onder controle te houden met iets dat je hond graag wilt. En dit is het echte geheim om je Franse bulldog in elke situatie onder controle te houden.

Ik zal een voorbeeld geven. Stel je voor dat je hond zich bevindt in de zitpositie. Je geeft hem vervolgens het commando dat hij moet blijven zitten. Zodra je dat zegt, laat je een hondenkoekje voor je hond vallen.

Je hond zal nu willen bewegen om het koekje te kunnen pakken. Op dit moment kun je twee dingen doen:

1. Fysieke kracht gebruiken om te voorkomen dat je vrolijke Fransoos het koekje te pakken krijgt.

2. Het koekje weghalen voordat je hond het pakt.

Zodra je het koekje hebt gepakt geef je opnieuw het “zit commando” en herhaal je het proces. Je blijft dit doen totdat je hond begrijpt dat het koekje verdwijnt op het moment dat hij beweegt om het koekje te pakken.

Je zult verteld staan hoe snel je Franse bulldog het doorheeft en stopt met het pakken van het koekje en netjes wacht. Zodra je ziet dat je hond netjes wacht, geef je hem het koekje om hem te belonen voor het gewenste gedrag.

Je houdt je Franse bulldog onder controle met iets dat je hij graag wilt. Tot zover deze tip. Ik hoop dat deze tip je helpt om je hond in elke situatie onder controle te houden.

Heb jij nog tips om je Franse bulldog onder controle te houden? Zo ja, laat dan hieronder gerust een reactie achter.

0 Comments