“Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Te Sturen En Je Ontvangt Automatisch Bijna De Helft Van Elke Verkoop!”

Ik wil je eerst en vooral hartelijk welkom heten bij het succesvolle affiliate programma van “Franse Bulldog Geheimen”. 

Je hebt een zeer verstandige keuze gemaakt waardoor je jarenlang verkopen kan realiseren op de Automatische piloot.

 

Van: Piet de Wit

Beste lezer,

Omdat ik het zo leuk en belangrijk vindt om nog meer mensen te helpen om een lieve, en gehoorzame Franse bulldog te hebben, wil ik graag dat meer mensen te weten komen over mijn handboek voor de Franse bulldog.

 

Daarbij kan ik JOUW hulp goed gebruiken!

 

Want zeer waarschijnlijk heb jij een netwerk aan mensen. Het zou dus heel erg leuk zijn als jij die mensen wilt vertellen over mijn eBook.

Natuurlijk krijg je hier ook iets voor terug, ik ben erg van de win/win situaties! Ik wil je motiveren om het aan zo veel mogelijk mensen te vertellen door je ervoor te betalen.

Want natuurlijk verdien ik er ook wat aan, er is namelijk een grote kans dat mensen mij boek kopen. Daarom wil ik jou betalen voor elke verkoop die volgt op jou acties.

 

Voor Dit Geheel Heb Ik Een Affiliate Programma Opgezet!

 

Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal wat je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen.

Met dit programma kun jij bijna 50% van de opbrengst krijgen van mijn eBook: ‘Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog’ (die ik verkoop voor 37,- euro).

Je verdient dus euro 18,50 voor elke verkoop die JIJ realiseert!

 

Hoeveel kan ik verdienen met dit programma?

 

Theoretisch zijn de mogelijkheden natuurlijk onbeperkt en zal het vooral afhangen van welke bronnen je aanboort, welke internet business of website je al hebt, de grootte van je email lijst, en natuurlijk je eigen inspanningen.

Echter, wil ik je hier zeker geen gouden bergen beloven zoals je al op zoveel internet gerelateerde websites kunt lezen. Inkomsten tussen 100 en 500 euro per maand zijn perfect mogelijk, mits je er ook de nodige inspanningen voor wilt leveren.

De inkomsten zijn haast onbegrensd en hangen vooral van jouw inspanningen af! Om 300 euro per maand te verdienen, heb je nog niet eens 1 verkoop per dag nodig!.

Focus jezelf dus om die eerste verkoop te realiseren omdat als je eenmaal je 1e verkoop hebt gerealiseerd, de andere automatisch volgen op voorwaarde dat je je succesformule steeds weer herhaalt. (Dus meer artikelen, meer blogposts, eigen blogs, boodschap op je website of in je email etc.)

Je hoeft voor dit programma geen investeringen te doen! Enkel investeren in tijd is belangrijk. Steek je tijd niet langer in programma’s die je toch geen geld opbrengen. Spendeer je tijd liever in een programma waarin je een veelvoud aan affiliate inkomsten gaat verdienen. Je zal verrast zijn van de resultaten.

 

Je Hoeft Enkel De Onderstaande 3 Stappen Te Doorlopen:

 

Stap 1: Open een GRATIS account bij PayPro.nl

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliateverband is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

LET OP: doe dit a.u.b. NU omdat de GROOTSTE FOUT die mensen maken is dat ze nooit die eerste stap nemen. Herkenbaar?

 

Stap 2: Maak je Affiliate Link op PayPro.nl

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu).

Ga vervolgens naar de rubriek “Anders” en zoek in de lijst in het midden van de pagina mijn boek: ‘Franse Bulldog Geheimen’ op of gebruik het zoekveld en type het ‘Franse Bulldog’ in.

Je ziet een blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link.

Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website, maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou! Wederom, doe dit a.u.b. meteen want ik wil dat jij zo snel mogelijk geld gaat verdienen.

 

Stap 3: Kopieer JOUW eigen unieke affiliate link op je website, in je mail of op je blog

Je hebt je PayPro acount en je hebt je eigen link met je unieke nummer aangemaakt. Proficiat!

Je bent slechts enkele stappen verwijderd om te beginnen met het promoten van het boek en om geld te gaan verdienen. Kopieer nu deze link op je eigen website, in je mails, op je Facebookpagina, op twitter of op je blog.

Wanneer iemand mijn eBook aanschaft via jouw unieke link verdien jij automatisch euro 18,50. Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je euro 18,50 op en PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

 

Waar Kan Je Allemaal Mijn Affiliate Link Plaatsen

 

  1. Plaats een tekstlink/banner of foto op je website.

Een aantal van mijn affiliates plaatsen tekstlinks of een foto van het ebook op hun website of Facebookpagina. Wanneer een bezoeker op de foto of op de tekstlink klikt wordt deze via de affiliate link doorgeweven naar mijn website.

Enkele voorbeelden van tekstlinks zijn:

“Verander Je Franse Bulldog Bijna Direct In Een Liever En Gehoorzamer Dier”

“Ontdek Hoe *Jij* Makkelijk En Snel Probleemgedrag Bij Je Franse Bulldog Voor Eens En Altijd Kunt Oplossen Zonder Dure Uitgaven”

“Ontdek Nu De Geheimen Over Het Opvoeden Van Een Franse Bulldog Die De Meeste Mensen Nooit Te Weten Zullen Komen!”

“Stop Snel Ongewenst Gedrag En Verander Je Franse Bulldog In Een Lieve En Gehoorzame Hond!”

“Stop Snel Ongewenst Gedrag En Krijg Een Lieve En Gehoorzame Franse Bulldog!”

“Ontdek Het Nummer #1 Geheim Om Je Franse Bulldog Bijna Direct Veranderen In Een Lieve En Gehoorzame Hond”

Je dient de tekstlinks nog wel te HYPERLINKEN met jouw persoonlijke PayPro Affiliate link (rechts-klikken >>insert/edit hyperlink>> en bij adres plak je je PayPro Affiliate link)

Hierbij een banner die je kan en mag gebruiken van mij:

banner-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de banners dien je nog wel te HYPERLINKEN met jouw persoonlijke PayPro Affiliate link.

(rechts-klikken >>insert/edit hyperlink>> en bij adres plak je je PayPro Affiliate link)

 

  1. Gebruik Promotie e-mails

Hier vind je een e-mails die je naar je netwerk / contacten kunt sturen. Je mag de tekst letterlijk overnemen maar je kunt ze natuurlijk ook naar eigen inzicht aanpassen.

Onderwerp van email: Een korte tip!

Hoi {Geadresseerde},

Ik vroeg me af of jij een je Franse bulldog bijna direct wilt veranderen in een lieve en gehoorzame hond. Een goed opgevoede hond zonder dat je een vermogen hoeft uit te geven aan trainingen en zonder uren van verzorging?

Ik mail je dit omdat ik net op de website van Piet de Wit  heb bezocht en hij heeft al velen honderden Franse bulldog baasjes geholpen om hun hond op te voeden tot een hond die; niet meer continu tegen mensen opspringt, niet aan de lijn trekt, niet continu blaft, niet meer in huis plast als je weg bent, etc.

Ik denk dat dit voor jou ook zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen op

[Affiliate Link]

Met vriendelijke groet,

{Afzender}
[Affiliate Link]

 

  1. Pas Email marketing toe:

Een van de meest succesvolle manieren van adverteren is door gebruik te maken van email marketing.

IEDERE mailing lijst bevat een gigantisch potentieel om voor jou een leuke stroom aan extra inkomsten te genereren. Denk aan niches die gerelateerd zijn aan Franse bulldoggen. Belangrijkste aspect bij email marketing, en wat vaak vergeten wordt, is de WAARDE van je e-mails.

Zorg dat de lezer je e-mails WAARDEVOL vindt en deze willen lezen omdat ze of nuttige tips bevatten, grappig zijn, verrassende informatie bevatten, etc. Dit is uiterst belangrijk!

Voorbeeld:

Maak een nieuwsbrief over bijvoorbeeld Franse bulldog gerelateerde artikelen, producten etc. Bied je lezers veel waardevolle tips in je e-mails zodat ze je mail graag blijven lezen. Vervolgens plaats je een P.S. mail of je kondigt in 2 of 3 fases een leuk product aan waar jij affiliate van bent, zoals mijn ebook ‘Franse Bulldog Geheimen’ ?

 

  1. Blogposts & eigen blogs:

Een andere succesvolle manier om mijn eBook te promoten is het schrijven van blogposts en/of het bijhouden van een eigen blog.

Wanneer je zelf een blog hebt en beheert kan je op verschillende manieren promotie maken voor het eBook. Je kan een foto plaatsen, een tekstlink, een leuk artikel of je eigen ervaringen met je Franse bulldog delen.

Wanneer je zelf een blog wilt maken over je eigen bevindingen en ervaringen met het programma dan is er 1 zeer belangrijke regel:WEES EERLIJK!

Het eBook is uiterst effectief en heeft dus geen leugens of onwaarheden nodig. Het is ook niet toegestaan om je uit te geven voor iemand anders of je uit te geven als een expert op het gebied van Franse bulldoggen.

Wees gewoon jezelf en vertel je succesverhaal zo als het is. Dat is meer dan voldoende om een constante geldstroom te genereren waar je jaren plezier van gaat hebben. Het makkelijkste om een blog te maken is met de programma’s Blogger of WordPress. Deze programma’s zijn gratis beschikbaar:

www.wordpress.com en www.blogger.com

 

  1. Social media sites zoals Facebook & Twitter:

Gebruik social media sites zoals Twitter en Facebook. Hier zijn de bovenstaande principes die ik over bloggen besproken heb ook van toepassing en ook hier geldt weer als vuistregel om steeds eerlijk en correct te zijn in je communicatie.

 

Wat Gebeurt Er Precies Als Er Iemand Op Jou Affiliatelink Klikt?

 

Deze persoon komt dan op deze pagina uit. Op die pagina staat mijn eBook te koop voor euro 37,-.

Die euro 37,- kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies dat de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in bijna 50%.(transactiekosten zijn voor mijn rekening).

In het kort: Ik zorg dus voor de informatie, het plezier en het ‘verkoop praatje’ en jij voor de mensen. Je hebt in feite niets te verliezen, dus waar wacht je nog op?

Registreer je vandaag nog en start met geld verdienen.

Op een succesvolle samenwerking!

Met vriendelijke groet,

piet-de-wit